- Jeg skal hele tiden forbedre mig

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg skal hele tiden forbedre mig

16 september, 2014 - 15:43
Adnan Januzaj var tilfreds med sit hattrick i gårsdagens reserveholdskamp, men ved der venter hårdt arbejde for at imponere van Gaal.

Adnan Januzaj var sidste sæsons store positive lyspunkt, men den unge belgier er endnu ikke kommet i gang for alvor i denne sæson, hvor det ikke er blevet til så meget spilletid.

I går var Januzaj så med hos u21-holdet, der hjemme bankede Sunderland, blandt andet takket være et hattrick fra Januzaj. Målscoreren var da også selv tilfreds efter kampen, men hæftede sig også ved andre dele af spillet.

- Jeg forsøgte at gøre mit bedste. Uanset om det er hos reserverne skal jeg hele tiden forsøge at forbedre mig og vise mit niveau. Jeg fik et hattrick, men jeg mener også at jeg viste masser af hårdt arbejde i defensiven, noget jeg nu skal levere mere af hos førsteholdet.

- Jeg spillede en del kampe sidste sæson, og skal nu endnu engang overbevise manageren om, at jeg skal have spilletid, sagde Januzaj til MUTV efter sejren.

Samtidig viste kantspilleren god attitude, og forklarede han var klar på at arbejde hårdt for succes, uanset hvor han bliver smidt hen.

- Jeg kæmper ikke for at vise noget til alle andre, jeg vil bevise noget for mig selv. Jeg ser hele tiden mine præstationer efter i sømmene, og vil forbedre mig. Selv hvis jeg skulle spille for u18-holdet. Jeg vil hele tiden gøre det bedre og udvikle mig, sagde Januzaj.