- Jeg læser aldrig aviserne

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg læser aldrig aviserne

24 september, 2016 - 16:34
Paul Pogba fik med et mål og en flot første halvleg en hovedrolle i dagens sejr over Leicester, og franskmanden er ikke i tvivl om, at det flotte spil vil fortsætte.

Paul Pogba scorer imod Leicester ©Getty

Med sin scoring til 4-0 i dagens storsejr over de engelske mestre fik Paul Pogba endeligt brudt målbylden i Premier League. Dermed viste han noget af den form, der gjorde, at United købte ham i sommer.

Foruden sin scoring, var franskmanden glad for, at holdet kom tilbage i sejrshumøret med en stor præstation.

- Vi var super fokuserede. Vi vidste, det ville blive svært, og vi gav en rigtig, rigtig god præstation i dag. Det ønsker vi at fortsætte. Jeg er virkelig glad for resultatet og målet - jeg håber ikke, det vil blive det sidste.

Efter Pogba i sommer kom tilbage til United som verdens dyreste fodboldspiller, har der naturligvis været store forventninger til ham, og de fleste vil nok være enige i, at det var hans bedste præstation hidtil.

Men det har ikke påvirket franskmanden, at medierne har været ude med riven efter ham.

- Jeg læser aldrig aviserne. Jeg kan bare sige én ting: Vi får at se, hvad de i sidste ende kommer til at sige, slutter franskmanden, der næste gang kan komme i aktion på torsdag, hvor man tager imod ukrainske Zorya.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her