- Jeg kan spille i midterforsvaret

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg kan spille i midterforsvaret

11 august, 2015 - 11:24
Daley Blind forholder sig til den lidt uvante position, han har spillet i starten af sæsonen.

Daley Blind ©Getty

Alle havde regnet med at se en ny verdensklassespiller til midterforsvaret, men indtil videre er der ikke hentet nye forstærkninger til en af de to postioner. Vi ved endnu ikke, om der kommer en ny spiller, men indtil videre er der ikke noget nyt under solen med snarlige forstærkninger. 

Daley Blind har spillet i midterforsvaret i opstartskampene, og i kampen mod Tottenham var han således også at finde på den lidt uvante position. Han har tidligere optrådt i van Gaals famøse 3-mands forsvar, og da han fik chancen på de centale forsvarspladser under pre-season greb han chancen. 

Han har tydeligvis ikke den normale statur og fysik, som der normalt ses hos en midterforsvarer, men han understreger, at han blot ønsker at spille fodbold og ikke bekymrer sig så meget om postionen.

- Jeg vil bare spille fodbold, og det har jeg også sagt mange gange. Hvis i ser, hvor stor kvalitet, vi har på de andre positioner på holdet, så vil i vide, hvor stor kamp der er om en plads i startopstillingen, siger Blind til MUTV.

- Jeg fik en chance i midterforsvaret og gjorde mit bedste. Folk siger altid, at jeg hverken har fysikken eller højden til at spille der, men så prøver jeg i stedet for at bruge min spilintelligens.

Vi så i kampen mod Tottenham, hvordan Blind, sammen med resten af forsvaret og Romero, holdte Harry Kane fra fadet hele kampen. Det er en præstation, som han er tydeligt stolt af.

- Se på vores modstander den anden dag. Han er en fantastisk spiller. Normalt vinder Kane en masse hovedstødsdueller på den position, men det handler altså ikke kun om styrke dernede. Jeg synes, vi klarede opgaven flot. Vi fik et clean sheet, så jeg er meget tilfreds. 

Det bliver spændende at se, om Daley Blind starter inde i midterforsvaret i fredagens kamp mod Aston Villa.

Køb den nye Manchester United-trøje her og få den leveret direkte til døren