- Jeg kan ikke se Falcao blive i United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg kan ikke se Falcao blive i United

09 februar, 2015 - 19:19
Den tidligere Liverpool spiller Jamie Carragher mener ikke, at Radamel Falcao viser, hvad det kræver at være United angriber. Det udtalte han på SkySports søndag, hvor han fungerer som ekspertkommentator.

Radamel Falcao blev på den sidste dag i sommerens transfervindue hentet til United på en meget omdsikuteret lejeaftale.  Falcao har siden da kæmpet for både at få spilletid men også at finde den skarphed, han engang var kendt for. Nu får han kritik fra Jamie Carragher: 

- Jeg kan ikke se, Falcao blive i United efter sommerpausen, og det er noget, Manchester United bliver nødt til at finde frem til i sommer transfervinduet, lyder det fra Carragher, inden han uddyber.

- West Hams angribere viste fart og energi i første halvleg og kom bagom Uniteds forsvar. Det var noget, United angriberne ikke magtede. Når United spillede bredt, var Falcao for boldfokuseret, og det gjorde det let at markere ham. Han skulle være løbet mere i hullerne.

- Der var ikke noget bevægelse fra hverken van Persie eller Falcao. Der var ikke nogen sprint eller energi, og det var i dyb kontrast til West Hams angribere.

Er Rooney på midtbanen en god idé?

Noget Jamie Carragher også diskuterede er beslutningen om at lade Rooney spille på midtbanen. En løsning den tidligere forsvarsspiller ikke har meget fidus til.

- Den position Rooney spiller er ikke korrekt. Han rørte kun bolden en eller to gange i modstanderens felt, og han spiller som en defensiv midtbanespiller.

- Det undrer mig, at Louis van Gaal ikke sætter Rooney op på en af de to forreste pladser for at score og skabe mål, fordi de to angribere (van Persie og Falcao, red.) havde grundet deres bevægelse og fart færre boldberøringer end David De Gea, og det fortæller en hel del.