- Jeg håber, han bliver her!

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg håber, han bliver her!

26 juli, 2015 - 11:47
Manageren giver en sjælden kommentar til den lange transfersaga om David de Gea.

Vi så det i glimt igår. David de Gea er en verdensklasse målmand, der næsten altid formår at lave nogle helt afgørende redninger for holdet. De redninger gav en fjerdeplads i sidste sæson, da han legede mur på de helt rigtige tidspunkter. 

Manageren tager nu bladet fra munden og taler om David de Geas præstation mod Barcelona, og at han håber, målmanden bliver i Manchester United. 

- I så ham selv i de første 60 minutter. På trods af en mindre skade og under en uges træning, så formår han at præstere på højt niveau. Han viste sine kvaliteter på deres første chance, hvor han lukkede målet helt ned. Det blev udslagsgivende for kampen, sagde LVG efter kampen.

- Selvfølgelig håber jeg, at David de Gea bliver i Manchester United. I fodboldens verden er der dog altid usikkerhed, og vi ved ikke, hvad der kommer til at ske endnu. 

Vi kan kun håbe på, at David de Gea beslutter sig for en fremtidig karriere i Manchester United. Han vil i hvert fald blive meget svær at erstatte.

 

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford - Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)