- Jeg gav klubben fem navne

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg gav klubben fem navne

29 juli, 2018 - 09:01
Jose Mourinho var voldsomt frustreret efter nederlaget til Liverpool, og kritiserede manglen på nye spillere.

José Mourinho mod Tottenham ©Getty

Pre-season eller ej, så er det aldrig sjovt at tabe til Liverpool, og da slet ikke med 1-4 og i perioder blive udspillet. Det var derfor også en meget kritisk og frustreret Jose Mourinho, som efter kampen kritiserede klubben for manglende transfers.

- Jeg vil have to spillere mere. Men det tror jeg ikke at jeg får. Det er muligt at jeg kun får en enkelt. Jeg gav for nogle måneder siden klubben en liste med fem navne, nu må vi se om jeg får en af dem. Ellers må vi arbejde videre med det hold vi har nu.

- Men det vi så i dag er ikke mit hold. Over halvdelen af spillerne vil jo ikke være med i den første turneringskamp. Det her er måske 30% af vores hold, jeg mangler mange spillere. Og ja, jeg vil forstærke holdet med nye spillere, lød det blandt andet fra Mourinho.

Hvad Mourinho præcis mener med de fem navne er usikkert. Er det fem navne til en specifik position, eksempelvis i midterforsvaret, der hentydes til? Eller er det fem spillere i alt, hvor Lee Grant, Diogo Dalot og Fred altså allerede er i hus?

Sikkert er det dog, at Mourinho langt fra er tilfreds og endnu engang har sendt en kritik afsted mod Ed Woodward og co i ledelsen. Hvorvidt United formår at hente nye spillere inden 9.august må tiden vise.

I samme ombæring fik Mourinho understreget, at han heller ikke er tilfreds med fraværet til Anthony Martial, der er i Frankrig for at tilbringe tid med sin nyfødte søn. Forholdet mellem manager og spiller er efterhånden på frysepunktet, efter de seneste udtalelser fra Mourinho.

- Martial fik en fik søn, tak Gud for dette, men han burde være her nu og hjælpe sit hold, lød det fra Jose Mourinho.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her