- Jeg forventer, United slår City.

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg forventer, United slår City.

10 april, 2015 - 11:44
Den tidligere Manchester United forsvarer Rio Ferdinand føler sig sikker på, at United får sat en stopper for den dårlige stime mod bysbørnene fra Manchester City på søndag.

Rio Ferdinand ©Getty

United har tabt de seneste fire indbyrdes opgør mod Manchster City, men den nuværende Queens Park Rangers spiller tror dog på, at det kommer til at vende på søndag.

- Jeg forventer, at det her United hold slår City på søndag og viser, at de er på vej til tidligere tiders styrke. City har haft overhånden de seneste år, men United har muligheden for at vinde den tilbage. Det skyldes især Louis van Gaal, skriver Ferdinand i en klumme i The Sun.

- Louis van Gaal var ikke for stædig til at se, at det ikke fungerede med tre i forsvaret. Han valgte istedet et system, som spillerne er mere komfortable med, og nu vinder de, samtidig med at de spiller med meget selvtillid.

Rio Ferdinand har store roser til to af sine tidligere holdkammerater samt en af de nye, der kom til i sommer.

- Ander Herrera kom til klubben på en stor transfer, men han kom ikke for godt igang. Den måde United spiller på nu, passer ham dog godt. Michael Carricks tilbagevenden har selvfølgelig betydet meget, men det vigtigste har har været beslutningen om at spille Rooney på toppen.

- Wayne er en målscorer. Han har klubbens målrekord i sigte, og spillet bliver bare meget bedre, når han spiller på toppen. Kampen mod Liverpool var en United præstation, som vi så i gamle dage.

Om United formår at få skovlen under City, får vi afgjort på søndag. Kampen starter kl 17,