- Jeg fortjente ikke at blive straffet

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg fortjente ikke at blive straffet

20 maj, 2016 - 20:11
Marouane Fellaini er nu tilbage på holdet efter at have udstået tre spilledages karantæne. En straf han ikke selv mener var retfærdig.

Marouane Fellaini ©Getty

Marouane Fellaini fik tre spilledages karantæne efter kampen mod Leicester på Old Trafford. Der udspillede sig en episode på banen, hvor Robert Huth tager fat i Fellainis hår, der efterfølgende reagerer ved at give Huth en albue. 

- Hvis jeg skulle lytte til alles meninger om mig, ville mit hoved eksplodere. Folk kan tænke, hvad de vil, men jeg ved, når jeg har gjort det godt, og når jeg har lavet en fejl.

- Jeg lytter til min manager, trænerne og mine holdkammerater. Jeg er ikke en svinsk spiller. Jeg har aldrig skadet en spiller. Aldrig. Nogle gange er jeg måske lidt impulsiv, men det er sådan jeg er. Når nogen river i dit hår, er det normalt at reagere, forklarer Fellaini til The Sun.

- I dette tilfælde fortjente jeg ikke at blive straffet. Huth tog fat i mit hår og forvoldte mig smerte i nakken. Jeg reagerede bare.

- Det er normalt. Hvis nogen tager fat i mit hår i næste uge, ville jeg reagere på samme måde. Kom nu, du ville gøre det samme. Det var ikke min intention at give ham en albue, og hvis dommeren havde set, hvad der skete, ville Manchester United have fået straffespark.

- Der er en masse dueller i straffesparksfeltet i Premier League. Men denne gang fortjente jeg ikke at blive straffet. Jeg er ked af det, fordi tre kampe er mange.

- Mangeren, spillerne, staben, alle omkring klubben ved, at min reaktion var normal. Det er grunden til, at de ikke er sure på mig.

På lørdag har den impulsive belgier igen muligheden for at starte inde, når holdet møder Crystal Palace i FA Cup finalen på Wembley.

Den nye udebanetrøje er kommet - Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.