- Jeg er henrykt over, at Michael Carrick har underskrevet en ny kontrakt

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg er henrykt over, at Michael Carrick har underskrevet en ny kontrakt

31 maj, 2016 - 09:11
Klubben har intet meldt officielt ud endnu, men ifølge den tidligere United-spiller Paddy Crerand, skrev Carrick under på en 1-årig kontraktforlængelse mandag aften.

Michael Carrick ©Getty

Michael Carricks nuværende kontrakt udløber denne sommer, og det har lignet, at han var ved at ende sin Unitedkarriere efter ti succesfulde sæsoner på Old Trafford.

Den engelske viceanførers tid hos United har blandt andet budt på fem Premier League titler og også et trofæ i både Champions League, FA Cuppen og Capital One Cuppen.

Klubben har endnu ikke bekræftet, at 34-årige Michael Carrick har underskrevet en ny kontrakt, men United-legenden Paddy Crerand kom vidst til at tale over sig mandag aften.

- Der er sket noget i dag, som ingen har nævnt, og jeg er henrykt over, at Michael Carrick har underskrevet en ny kontrakt. Han har skrevet under for endnu et år, udtaler Crerand til MUTV.

- På et tidspunkt lignede det, at han ikke ville blive tilbudt en ny kontrakt, men som jeg har forstået det, har han skrevet under for endnu et år.

I så fald kan Carrick blive den tredje spiller til at underskrive en ny kontrakt efter Jose Mourinhos ankomst. Både Marcus Rashford og Cameron Borthwick-Jackson har skrevet under på nye aftaler med klubben.

Den nye udebanetrøje er kommet - Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.