- Jeg er glad på fansenes vegne

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg er glad på fansenes vegne

12 april, 2015 - 19:52
Louis van Gaal var glad for sejren over City, specielt fordi den betyder ekstra meget for United-fansene.

Louis van Gaal ©Getty

Sidste sæson var en prøvelse for Uniteds fans, hvor hverken spillet eller resultaterne levede op til forventningerne. Spillet haltede også i perioder i efteråret, men er de seneste måneder for alvor begyndt at fungere.

På det seneste er det blevet til sejre over tophold som Tottenham, Liverpool og Manchester City, og dagens sejr mod de lyseblå fra Manchester lunede derfor ekstra meget hos van Gaal, der dog mener sejren betyder mere for fansene end ham selv.

- Sejren betyder tre point for mig. Fire point ned til 4.pladsen. Jeg er meget glad på fansenes vegne, da jeg har set hvad det betyder for dem. De har altid støttet os, også da resultaterne ikke var gode. Så jeg er meget glad på deres vegne, det var et fantastisk resultat og til dato den bedste stemning jeg har oplevet her på stadion, sagde van Gaal.

Den hollandske manager var dog ikke tilfreds med alle dele af spillet i dagens sejr på 4-2. De første ti minutter var van Gaal ikke tilfreds med.

- Vi startede rigtig skidt, det var ikke det United-hold vi har set de seneste kampe. Vi var vældig nervøse, og fik slet ikke presset dem i starten. Men så fik vi scoret et mål - efter en assist af David de Gea - og derfra kunne man se mere selvtillid på mit hold, og vi startede med at følge vores plan for kampen og fik tempo i spillet. Anden halvleg var markant bedre end første, lød det efter sejren fra Louis van Gaal.