- Januzaj skal være mere stabil

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Januzaj skal være mere stabil

17 august, 2015 - 21:18
Louis van Gaal er klar i spyttet omkring den 20-årige belgiers chancer for at komme i startopstillingen.

Adnan Januzaj får instrukser af Louis van Gaal ©Getty

Der er ingen kære mor hos Louis van Gaal. Heller ikke når det kommer til Adnan Januzaj. 

Det satte den 64-årige hollænder en fed streg under på dagens pressemøde forud for kampen mod Club Brugge. Her sad United-manageren side om side med Januzaj og svarede på spørgsmål fra journalisterne. 

- Jeg mener, at Adnan havde otte kampe fra start i sidste sæson og blev skiftet ind i 14. Så det er ikke sandt, at han ikke fik nogle chancer, lød det fra van Gaal ifølge BBC. 

Efterfølgende spurgte en af journalisterne, hvordan det kunne være, at den bedste spiller i katastrofesæsonen under David Moyes trods alt ikke var blevet brugt mere af van Gaal i sidstnævntes første sæson på Old Trafford. 

- Hvorfor? 

Fordi han var den bedste spiller i forrige sæson?

- Ja, men der er også andre spillere i højre side, ikke? Eller er der kun Adnan? Nej. Han skulle konkurrere med 24 andre spillere i sidste sæson, mener jeg. Og han er 20 år gammel, sagde van Gaal og lagde derefter en hånd på Januzajs skulder. 

- 20 år gammel. Det, der kendetegner en ung spiller, er, at han ikke er stabil. Og det må han bevise. Og det kan være, at han kan bevise det i denne sæson. Det er muligt, men i en klub som Manchester United er du aldrig garanteret en plads i startelleveren. 

Adnan Januzaj skrev under på en femårig kontraktforlængelse med United i 2013. Han er blevet rygtet til Sunderland på en lejeaftale i løbet af sommeren, men har selv slået fast, at han helst vil blive i Manchester. 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk