Januzaj matchvinder mod Aston Villa

Sæsonens første udekamp bød på en lille overraskelse i startopstillingen, da Januzaj var blevet valgt. Belgieren skulle ende med at få en hovedrolle i kampen.

Louis van Gaal havde overrasket de fleste ved at lade Adnan Januzaj starte i 10’er-positionen. Det skulle vise sig at være et godt træk af hollænderen

Første halvleg blev en meget låst affære. Begge hold havde problemer i det opbyggende spil, og det var derfor ikke underligt, at den første mulighed skulle komme efter en dødbold fra Memphis, der ramte en fri Scnheiderlin efter et kvarter. Franskmanden nåede dog ikke at få gjort det store ved oplægget.

Det var tydeligt, at United var kommet for at gøre krav på boldbessidelsen, mens Aston Villa satsede på omstillingerne. Efter en lille halv time fandt Mata med en flot aflevering Januzaj, der tæt under mål sendte bolden ind via en Villa-fod og stolpen.

Efterfølgende var det en regulær stillingskrig indtil pausefløjtet. United var i kontrol, og Aston Villa evnede ikke at lukke op for udeholdets organisation. 

Efter to minutter i anden halvleg blev Aston Villa for første gang farlige, da Juan Mata fandt Ayew med en fin aflevering, men Villa-angriberens afslutning gik forbi mål.

Aston Villa havde fået en smule mere fart med ud til starten af anden halvleg. De fik et par gode omstillingsmuligheder, men de fik ikke for alvor testet Sergio Romero i United-buret.

Efter en god Aston Villa-start på anden halvleg overtog United igen styringen efter 20 minutter. Schweinsteiger og Herrera blev sendt på banen. Tyskeren stod for noget ro på spillet, og spanieren kom med megen energi.

Efter 72 minutter fik Memphis, der ikke spillede en stor kamp, en gylden mulighed for at score sit første United-mål efter endnu en god aflevering fra assist-mageren Mata, der havde brudt bolden på midten af banen. Hollænderens afslutning gik dog tæt forbi den fjerneste stolpe.

Aston Villa evnede ikke at få sat det store pres  ind i slutfasen, og United kørte sikkert sejren i land.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Startopstillingerne i aftenens kamp

Næste artikel

Blind: Det var en holdpræstation

ANNONCE