James: Vigtig sejr for os

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

James: Vigtig sejr for os

09 april, 2021 - 00:06
Manchester United spillede sig her til aften et stort skridt nærmere semifinalerne i Europa League, da de slog Granada med 2-0 på udebane. Daniel James kommenterede på kampen.

Det var ikke verdens kønneste kamp, men Manchester United vandt her til aften med 2-0 over Granada i Europa Leagues kvartfinaler. Daniel James snakkede med BT Sport efter kampen. 

- Det er en vigtig sejr for os. Det er på papiret en svær udekamp, så en 2-0 sejr og ikke mindst vores clean sheet er utrolig vigtigt. Nu skal vi restituere, så vi kan blive klar til på søndag (Udekamp mod Tottenham, red.), siger  Uniteds hurtigløber, der også kommenterede på kampens hårdhed. 

- Vi vidste, at det ville blive en hård fysisk kamp, og vi blev nødt til at matche det. Det gjorde vi, og det gav pote til sidst ved straffesparket, siger James, der nyder tilværelsen i United. 

- Jeg spiller meget, og jeg har det rigtig godt. Det er den samme mentalitet som vi skal tage med til de næste kampe. Der venter en stor kamp på søndag som vi skal være klar til. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.