James' første interview med MUTV: - Det er surrealistisk

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

James' første interview med MUTV: - Det er surrealistisk

13 juni, 2019 - 09:21
I sit første interview med sin nye klub kalder Daniel James skiftet til Manchester United for "surrealistisk" og roser ambitionsniveauet på Old Trafford.

Efter at den unge wailiser Daniel James blev præsenteret i Manchester United onsdag, talte han med klubbens medie MUTV. Her følger en oversættelse af det interview: 

- Daniel, velkommen til Manchester United. Hvordan føles det at være en United-spiller?

- Tak. For at være ærlig, så er det surrealistisk. Jeg tror, at alle børn vokser op og drømmer om at spille for Manchester United. Jeg troede aldrig, jeg ville blive i stand til at mod dem - og slet ikke for dem. Så det er surrealistisk, og jeg glæder mig helt vildt til at starte. 

- I de seneste par år af din karriere er tingene gået stærkt. Er det også sådan, du har det?

- Ja, det synes. Jeg troede ikke, at jeg ville få meget førsteholdsfodbold i seneste sæson. Jeg kan huske, at jeg gik ind på kontoret i starten af det her kalenderår og bad om at blive lejet ud. Men fik af vide, at jeg ville blive en del af holdet. Selvfølgelig forlader man kontoret og tænker, "er det virkelig sandt?" Men det var fantastisk at få flere chancer - det har været seks fantastiske måneder for mig. At få så mange kampe for Swansea samt at få min debut for det walisiske landshold - det har været utroligt. 

- Hvordan vil du beskrive dit spil overfor en fan, der måske ikke har set dig spille?

- Jeg vil sige, at jeg er en rimelig direkte spiller. Jeg bryder mig ikke om bare at få bolden og drible spillere; jeg forsøger at slå bolden ned i det tomme rum. Jeg er en rimelig hurtig spiller. 

- Du har en rimelig god landsholdsindflydelse i Ryan Giggs, der er træner for Wales. Hvor stor en rolle har han spillet for din beslutning om at skifte hertil?

- Ja, Ryan bærer selvfølgelig en stor del af æren for, at jeg er her nu. Han gav mig chancen i kampen mod Slovakiet, og det var helt vildt at jeg scorede indenfor de første fem minutter. Den tillid han har vist mig... Jeg skylder ham stor kredit for, at jeg er her nu. Han har selvfølgelig nævnt mit navn her, og jeg skylder ham en del for det.

- Har du haft nogen chance for at tale med Ole Gunnar Solskjær omkring planerne for dig? 

- Ja, jeg har talt med ham. Jeg synes, at ambitionerne for klubben i de næste par år lyder helt fantastiske - at få spillere ind, som er sultne og klar til at arbejde hårdt. Det projekt tror jeg på, og jeg er en af de spillere. Jeg er klar til at arbejde hårdt. Det er en udfordring, jeg ser frem til. 

LÆS OGSÅ: OT.DK TALENTSPEJDER: DANIEL JAMES

 

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk