Italiensk avis: United sænker prisen på Smalling

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Italiensk avis: United sænker prisen på Smalling

26 maj, 2020 - 13:03
Ifølge den italienske avis Il Tempo er United villige til at sikre et salg af Chris Smalling til Roma ved at sænke transferprisen til 135 millioner kroner.

Chris Smalling ©Getty

Chris Smalling har fundet sig godt til rette i Rom, både på og udenfor banen.

Det har længe set ud til at Manchester United var villige til at lade den engelske centerforsvarer skifte Old Trafford permanent ud med Stadio Olimpico efter denne sæson, såfremt Smalling ønskede, og såfremt United kunne få en ordentlig pris for ham.

Den pris var oprindeligt sat til 25 millioner euro (ca. 185 millioner kroner). Ifølge Football Italia har Roma gjort det klar for Manchester United at de ikke var villige til at betale den fornødne pris, men at de var interesseret i at hente Smalling permanent såfremt man kunne blive enige om et lavere beløb.

Nu melder Il Tempo at United er gået med til denne aftale. Smalling kan ifølge den italienske avis nu købes af romerne for 18-20 millioner euro i stedet (ca. 135 - 150 millioner kroner).

Det forventes at transferpriser vil falde i fodboldverdenen som følge af coronakrisen. Det er derfor ikke utænkeligt at United øjner muligheden for at få et respektabelt beløb for en spiller der fylder 31 i år, mens de stadig kan.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.