Irriteret Mourinho afviser PSG-rygter

José Mourinho tror ikke, at han afslutter sin karriere som United-manager, men afviser samtidig rygterne om, at han skulle være på vej til PSG.

José Mourinho er glad for at være i Manchester United. Men det bliver ikke hans sidste klub. 

Sådan lyder det fra den 54-årige portugiser, der samtidig forsøger at mane rygterne om, at han skulle være i spil til posten som PSG-manager i jorden. 

– Ved I hvad, jeg tror, at I i den engelske presse kan svare på det. En dag (skriver I, red.), at jeg vil skrive under på en femårig kontrakt til en værdi af 1 mia. pund pr. sæson, og den næste dag skriver I, at jeg er på vej til PSG. Det er svaret, svaret er præcis der, siger Mourinho ifølge Manchester Evening News. 

Udtalelserne kommer i kølvandet på nogle turbulente dage i den engelske presse, hvor det ene rygte omkring Mourinhos fremtid har afløst det andet. 

– Der sker ikke noget. Jeg skriver ikke under på en ny, femårig kontrakt, jeg er i Manchester United, jeg har en kontrakt, og sådan er det (…)

– Min kontrakt udløber i maj/juni 2019, vi er i oktober 2017, så jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Og jeg tror heller ikke, I ved, hvad I skal sige. Den ene dag siger I, at jeg underskriver en femårig kontrakt, og dagen efter siger I, at jeg smutter. Så jeg tror ikke, I ved, hvad I skal sige, lyder det fra Mourinho. 

Ingen ny Wenger 

Portugiserens træner-CV tæller indtil videre navne som Chelsea, Inter, Real Madrid og Manchester United. 

Men selvom han tidligere har udtrykt ønske om at fortsætte i det nordengelske i op til 15 år, tror han ikke selv, at United bliver hans sidste klub som manager. 

– Det eneste, jeg har sagt som er sandt, og hvor mine ord ikke er blevet misforstået, er, at jeg ikke slutter min karriere i Manchester United. Jeg spørger, hvordan det er muligt i moderne fodbold at have en manager i 15 eller 20 år. Jeg tror, Wenger er den sidste. 

– Det er umuligt for os at holde i så lang tid. Hvis jeg i dette øjeblik ville slutte min karriere om fire eller fem år, ville min ambition være at slutte i Manchester United. Jeg tror, at jeg vil fortsætte i mit job i minimum 15 år, og jeg tror, det er umuligt at være 17 år i den samme klub, selv hvis du ønsker det og forsøger, forklarer Mourinho. 

José Mourinho overtog tøjlerne på Old Trafford forud for sidste sæson, hvor han vandt Liga Cuppen og Europa League. 

I denne sæson er United indtil videre ubesejret og indtager en andenplads i Premier League og en førsteplads i Champions League Gruppe A. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Optakt: Benfica vs United

Næste artikel

Mourinho tilbød van Gaal at møde spillerne

ANNONCE