Inter-manager: Lukaku er vigtig for os

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Inter-manager: Lukaku er vigtig for os

19 juli, 2019 - 18:55
Inters manager Antonio Conte siger nu direkte, at han er frustreret over, at den italienske klub ikke har købt Romelu Lukaku fra Manchester United endnu.

Inter vil gerne have Romelu Lukaku, og deres bestræbelser på at købe ham fra Manchester United foregår usædvanligt offentligt. På et pressemøde forude for træningskampen mod netop United siger deres træner Antonio Conte det direkte: 

- Jeg betragter ham som en vigtig spiller for vores udvikling, siger Conte ifølge SkySports. 

- I ved udmærket, at jeg virkelig godt kan lide den her spiller. Tidligere, da jeg var Chelsea-træner, forsøgte jeg også at hente ham. Men jeg gentager; i dag er Lukaku United-spiller, og jeg har stor respekt for United. 

SkySports skrev tidligere på ugen, at Inter har budt 60 millioner pund plus bonusser for Uniteds nummer 9, men at Ed Woodward og co. gerne vil have minimum 79 millioner pund for belgieren - ligesom de selv betalte Everton tilbage i 2017. 

Ifølge det engelske medie er et salg af Inter-angriberen Mauro Icardi nøglen til at købe Lukaku. Derfor har italinerne heller ikke inkluderet deres tidligere anfører på deres pre-season-tur i Singapore. 

- Klubben har været meget klar i mælet omkring, at han (Icardi, red.) ikke er en del af fremtidsplanerne, siger Conte på pressemødet. 

Romelu Lukaku har ikke været med i Uniteds to første træningskampe, og han er heller ikke med mod Inter. Ole Gunnar Solskjær udtaler, at han er skadet. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.