- Ingen udfordringer er ens

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Ingen udfordringer er ens

29 august, 2014 - 19:20
Louis van Gaal vil ikke sammenligne de udfordringer han pt står overfor i United, med perioderne som manager i Barcelona og Bayern München.

Louis van Gaal har prøvet meget i sin karriere som manager. Det er blevet til store sejre og titler med Ajax, Bayern München, Barcelona og det hollandske landshold. Nu står han overfor svære udfordringer i United, men han vil ikke sammenligne med tidligere udfordringer.

- Man kan aldrig sammenligne på den måde. Da jeg var landstræner i Holland troede ingen på vi ville kvalificere os til VM, derefter regnede alle med at vi ville ryge ud i gruppespillet, og derefter at vi skulle tabe den næste kamp i knock-out runden. Det var også helt andre kulturer i Bayern og Barcelona, som ikke kan sammenlignes, ligesom AZ var en lille klub, måske på størrelse med Burnley, som blev mestre i sidste ende, sagde van Gaal på dagens pressemøde.

Van Gaal afviste også, at de store udfordringer han står med i United, er større end i andre klubber. Også selv om der er gang i en større rokade i spillertruppen, ligesom sæsonstarten har været svingende.

- Jeg var kongen efter kampene i USA, men jeg har godt set nogle artikler, og nu er jeg så ikke konge mere. Jeg er stadig den samme Louis van Gaal med samme filosofi, og er sikker på at vi nok skal få succes her.

- Jeg er ked af at skulle gentage mig selv, men ting tager tid. Der går nogle måneder, før spillerne forstår min filosofi, det er ikke så enkelt det hele, sagde van Gaal til journalisterne på pressemødet forud for morgendagens kamp mod Burnley.