– Ingen spillere er sikre på startplads

Det kan være svært at stille det rigtige hold til en finalekamp, men Mourinho arbejder hårdt i kulissen.

Med en stort set skadesfri trup står spillerne på spring for at spille søndagens finalekamp. Der er dog kun plads til 11 på banen, og José Mourinho står nu over for en række taktiske valg. På pressemødet i går åbnede han lidt op for, hvilke tanker han går med forud for kampen. 

– Jeg skal træffe nogle vigtige beslutninger. Vi spiller normalt med enten to midtbanespillere og en 10er, eller vi spiller med to offensive og en 6er. Når Mkhitaryan er ude, så har vi selvfølgelig Rooney på 10er positionen, hvis det er det system, vi spiller, siger Mourinho i følge manutd.com.

– En finalekamp er en speciel kamp, og selvfølgelig er Wayne Rooney en mulighed for os. Alle spillerne i truppen er reelt set en mulighed for os. 

På pressemødet blev han spurgt ind til, om han kunne finde på at vælge Wayne Rooney af sentimentale årsager. Her kom svaret helt klart fra José Mourinho.

– De bedste 11 starter kampen. Vi vinder sammen. Det betyder ikke noget, om du har spillet meget eller slet ikke i en periode, for jeg vælger det bedste hold til den enkelte kamp. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Cantona: Mourinho vil bringe trofæer til Manchester United

Næste artikel

Valencia kræver fuld fokus i truppen

ANNONCE