Indskiftede Lukaku: Spillere vil altid spille

Uniteds normale spidsangriber, Romelu Lukaku, var i kampen mod Bournemouth henvist til bænken. Han kom dog på banen i anden halvleg og lukkede kampen med sin 2-0-scoring.

Romelu Lukaku har været fast mand på Jose Mourinhos holdkort hele sæsonen. Onsdag aften mod Bournemouth var der dog lavet en hel del ændringer i startopstillingen fra skuffelsen mod West Brom, og en af dem var, at den belgiske angriber måtte tage plads på bænken. 

Herfra kunne han se sine holdkammerater bringe sig foran 1-0 i første halvleg, inden han selv kom på banen efter en times spil og lukkede kampen med sit mål til 2-0. Paul Pogba stod bag oplægget, som målscoreren roste efter kampen.

– Vi vidste selvfølgelig, at vi ville få plads frem ad banen, og i pausen sagde vi til Paul (Pogba red.), at han skulle blive ved med at gå med frem og lave sine løb. Det gjorde han, og det var den perfekte aflevering, sagde Lukaku til britiske BT Sport efter kampen.

Han var naturligvis glad for sejren og for sit mål – også selv om han måtte se den første time fra sidelinjen.

– Jeg tror, at holdændringer kan give noget friskhed, men som fodboldspillere vil vi altid gerne spille, sagde han.

Klar til Wembley

Sejren gav United tre tiltrængte point i kampen for at holde Liverpool og Tottenham bag sig og sikre sig andenpladsen. Sidstnævnte har Lukaku og resten af holdet et direkte møde med allerede på lørdag – dog i FA Cuppen. Den kamp bliver der allerede nu kigget frem imod, og onsdagens sejr er en god måde at gå ind til den på, mener den belgiske frontmand.

– Det var meget vigtigt, at vi vandt i dag, og vi er forberedte til kampen i weekenden, sagde han. 

United og Tottenham spiller semifinale på Wembley på lørdag klokken 18.15.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Målscorer Smalling: Vi leverede

Næste artikel

Spillerkarakterer: Herrera shiner i solid udesejr

ANNONCE