Independent: Sancho og Varane topper Uniteds ønskeliste

Ifølge The Independent er Uniteds ledelse klar til at støtte Ole Gunnar Solskjær med milliarder i sommerens transfervindue.

Ed Woodward og resten af Uniteds ledelse er parate til at støtte den nyudnævnte manager Ole Gunnar Solskjær med alt, han har brug for i bestræbelserne på at få en succesfuld tid i klubben. Det skriver The Inependent.

Ifølge mediet er der i klubben en følelse af, at nordmanden er mere i kontakt med klubbens overordnede planer på transfermarkedet end forgængerne Louis van Gaal og José Mourinho. Solskjær prioriterer et ungt hold med mod og fart.

Derfor vil klubben støtte Solskjærs ønsker, og skulle også være klar til at sprænge klubbens transferrekord, hvis det er nødvendigt. Det sidste kan være nødvendigt, hvis klubben vil hente, hvad The Independent mener er de største ønsker: Jadon Sancho og Raphäel Varane.

Interssen i Varane er ikke ny, da den franske forsvarsspiller har været på klubbens radar siden Sir Alex Ferguson var ved roret, men tidligere er alle tilnærmelser blevet afvist. Ifølge rygter fra den spanske presse, så overvejer franskmanden dog nu, om det er tid til nye udfordringer.

Hvis ikke det lykkes at hente Varane, er Inter Milans Milan Skriniar og FC Barcelonas Samuel Umtiti de næste på listen. Andre spillere, som Manchester United angiveligt er interesserede i, er Aaron Wan-Bissaka og Callum Hudson-Odoi.

 

Forrige artikel

Overblik: "Ole's at the wheel"

Næste artikel

Skadesopdatering: Kun tre spillere er med sikkerhed ude

ANNONCE