Ince om Van de Beek situation: Solskjær har løjet for ham

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Ince om Van de Beek situation: Solskjær har løjet for ham

11 oktober, 2021 - 22:15
Paul Ince langer ud efter Solskjær, og mener, at United-manageren 'åbenlyst har løjet' for Donny van de Beek.

Paul Ince ©Imago

Tidligere United-spiller, Paul Ince, taler med store ord om Ole Gunnar Solskjærs håndtering af Donny van de Beek. Ince går tilmed så langt til at påstå, at Solskjær i sin tid har løjet for hollænderen, da han sidste sommer hentede ham til Old Trafford.

- Hvis jeg skal hente en topspiller fra Ajax, er den første ting, han vil sige 'Kommer jeg til at spille? Hvor ser du mig passe ind?'. Og som manager har du to muligheder: Du kan fortælle sandheden, og du kan lade være med at fortælle sandheden. Fra mit perspektiv har Solskjær ikke fortalt Donny sandheden det seneste halvandet år. Han har ikke fået noget tid. Han har 35 millioner pund til at sidde på bænken, udtaler Ince i det engelske TV-show, The Kelly and Wrighty Show.

På trods ad et klip, der florerede heftigt på de sociale medier, hvor Van de Beek tydeligt var frustreret over igen at være blevet efterladt på bænken mod Villareal, mener Ince, at Van de Beek har håndteret situationen som en professionel. Men hollænderen bør også tænke på fremtiden.

- Han har været professionel. Han har gjort alt efter bogen. Ole har været ude at sige, at han er en del af hans planer, men han lyver jo tydeligvis. Han er nødt til at skifte til januar. For hans karrieres skyld, siger Ince.

Van de Beek fik 511 minutter på banen i hans debutsæson for De Røde Djævle, og i indeværende sæson har fast spilletid også virket fjernt for hollænderen, som kun har været på banen tre gange. 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her