- Ikke så "Young" længere

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Ikke så "Young" længere

01 april, 2015 - 13:53
Det er kun navnet, der er ungt nu. Ashley Young føler sig som en af de rutinerede spillere i truppen i denne sæson.

Ashley Young jubler med Robin van Persie og Ander Herrera ©Getty

Når Manchester United på lørdag tager imod Aston Villa på Old Trafford, så er det samtidigt et gensyn med den tidligere klub for Ahley Young. Efter en del år i United er Young efterhånden ved at være en af truppens mest rutinerede spillere.

Spilleren selv føler sig også fuldstændig hjemme i klubben, og den øgede spilletid er noget, der virkelig kan mærkes på selvtillidsbarometeret. Med mange nye sommerindkøb rykkede Young pludselig frem som en af de "gamle" spillere i klubben. Han har prøvet på at hjælpe de nye spillere på plads, så godt som muligt.

- I starten af sæsonen, da jeg kiggede rundt i omklædningsrummet, gik det pludseligt op for mig, at nu var jeg en af de ældre spillere. Før plejede jeg at sige, at jeg var en af de yngre spillere, men nu er det kun på grund af navnet, jeg er ung, siger en vittig Young til Manutd.com.

- Der er helt forskellige karakterer i omklædningsrummet, men det vigtigste er, at alle har det rigtig godt sammen. Den holdånd, som vi har her, er virkelig helt i top.

Med afgangen af nogle meget karismatiske skikkelser, som Vidic, Ferdinand og Evra, har andre nu fundet en stemme på holdet. Det passer Young rigtig godt, at han har fået et større ansvar på og udenfor banen.

- Når store navne, som Vidic, Ferdinand og Evra, forlader en klub, så vil det efterlade et tomrum. Det var ikke blot store navne, men også kaptajner på holdet. Her har det været vigtigt, at andre har kunnet tage over. Det er sket på en helt naturlig måde.

- Vi har én kaptajn nu, men når vi er på banen, er vi 11 kaptajner. Alle er klar til at bidrage på forskellige måder, og når vi har det sådan på banen, så kan det kun blive godt.