- Ikke nemt for De Gea

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Ikke nemt for De Gea

17 maj, 2015 - 20:15
Louis van Gaal har stadig ikke opgivet at holde på David de Gea, som i dagens kamp blev udskiftet til stående ovationer fra Manchester Uniteds fans

de Gea ©Getty

Mange medier melder i disse dage stensikkert ud, at David de Gea er på vej væk fra Old Trafford. Derfor kunne den vigtige spanier meget vel have spillet sin sidste kamp foran fansene på "drømmenes teater".

Men står det til Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, så er den sag ikke afgjort endnu. Han indikerer dog også, at han ikke er helt sikker i sin sag.

- Det er det samme, jeg altid har sagt. Det er en proces med David de Gea. Det er ikke nemt for ham at skulle forlade os, da vi har en stor klub - og han ønsker at deltage, siger hollænderen ifølge BBC.

- Men han er jo spansk. Og han har mulighed for at tage til en anden stor klub. Det er svært for ham at beslutte.

Tilfreds med sæsonen

Med David de Gea eller ej i klubben, ser det med dagens resultat ud til, at "de røde djævle" vil ende på ligaens fjerdeplads, som giver adgang til kvalifikationen til Champions League. 

Et tilfredsstillende resultat for Uniteds manager.

- Vi har ikke kvalificeret os til Champions League endnu. Det vil altid være stressende, da du kan risikere at møde modstandere, der allerede er halvejs igennem deres sæson. Det er ikke så nemt.

- Jeg er tilfreds med, at vi har sat et mål og nået det. Fra hvad jeg har set fra fansene, er de glade. Men jeg ønsker mere som manager. Næste år vil vi kæmpe for mere, slutter Uniteds manager.

For at undgå at skulle spille kvalifikationskampe til den prestigefyldte turnering, skal van Gaal og co. håbe på, at Arsenal taber deres to sidste kampe, hvor de møder Sunderland og West Bromwich på eget græs.