- Ikke en fantastisk præstation

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Ikke en fantastisk præstation

07 august, 2016 - 20:08
Jose Mourinho var glad for sejren, men mener fortsat, der er masser af ting som kan forbedres.

Jose Mourinho ©Getty

Det er altid skønt at starte sæsonen med en titel, men det giver ikke garantier om en succesfuld sæson. Spillet i dagens sejr mod Leicester var ikke altid lige prangende, og Jose Mourinho var da heller ikke helt tilfreds efter kampen.

- Vores spil i første halvleg var langt bedre end i anden halvleg. Holdet er ikke helt i form endnu. Da Leicester øgede tempoet ændrede kampen karakter. De har tre vældig hurtige folk i front.

- Men det var en vigtig sejr, men vi har stadig meget at arbejde med. Det ville ikke være ambitiøst af mig at sige, det her var en fantastisk præstation. Det var det bestemt ikke. Men det er altid vigtigt at starte med en titel, lød det fra Mourinho efter sejren.

Den store helt blev svenske Zlatan Ibrahimovic, der headede bolden i nettet til 2-1 kort før tid. Angriberen havde dog været noget anonym kampen igennem, og Mourinho mente da også, at både Zlatan og holdet skal forbedre samarbejdet.

- Zlatan vil være farligere, når vi dominerer mere og spiller tættere på modstanderens felt. Han er ikke en hurtig spiller som Jamie Vardy, der kan spille langt væk fra målet. Zlatan skal have holdet til at spille og producere chancer til ham. Det må vi arbejde på at forbedre, sagde Mourinho til BBC.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial... Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson - Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her