Ighalos lejeaftale udløber allerede den 31. maj

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Ighalos lejeaftale udløber allerede den 31. maj

25 marts, 2020 - 11:06
Odion Ighalo blev på sidste dag i dette års vintertransfervindue hentet til Manchester United på en lejeaftale fra kinesiske Shanghai Shenhua. Ifølge flere medier udløber nigerianerens lejeaftale dog allerede den 31. maj.

Ighalo dedikerer scoring til afdøde søster ©Getty

Ighalo har taget United-fansene med storm. Det er blandt andet blevet til fire mål i otte i kampe og en række smukke scoringer heriblandt.

Ifølge det britiske nyhedsbureau, Press Association, kan Ighalos tid i United dog snart være slut. Mediet skriver nemlig, at angriberens kontrakt allerede udløber den 31. maj. 

Som følge af coronavirussen, der har sat fodbolden såvel som resten af verden på pause, er det ikke sikkert at Ighalo og resten af United-truppen kommer i kamp, før nigerianerens lejeaftale er udløbet.

Der spekuleres dog i, om Ighalos lejeaftale kan blive forlænget som følge af, at Premier League højst sandsynligt kommer til at have været sat på standby i en stor del af den tid, hvor Ighalo lejekontrakt var gældende.

Flere medier beretter desuden om, at "De Røde Djævle" har en købsoption på nigerianeren. Hvis klubben har lyst til at hente Ighalo permanent til klubben til sommer, kan de gøre dette for 15 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Coronavirussens konsekvenser og potentielle sommerhandler

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.