- I United fejrer man ikke andenpladser

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- I United fejrer man ikke andenpladser

10 februar, 2017 - 09:42
Hvis man tager de realistiske briller på, så er United spillet ud af mesterskabskampen. Lige nu handler det om at kvalificere sig til Champions League, men ifølge Michael Carrick fejrer man ikke de sekundære placeringer i Manchester United.

Carrick ©Getty

På nuværende tidspunkt kæmper United hårdt for at kvalificere sig til Champions League næste sæson. 15 ubesejrede kampe betyder, at det ikke ser så svært ud, som det gjorde for bare to måneder siden.

Skulle det lykkes United at ende kvalificere sig til den fineste klubturnering, så er det resultat ikke noget, man fejrer, hvis man spørger Michael Carrick. For 'de røde djævle' er der kun en ting der tæller.

- Vi vil ikke fejre det, hvis vi slutter som nummer fire, tre eller endda nummer to, siger Carrick til The Mirror.

- Man fejrer kun, hvis man vinder Premier League. Men Champions League er en stor del af denne klub, det er den turnering man gerne vil spille, og det er den turnering, der kan tiltrække de bedste spillere.

I weekenden har holdet muligheden for at lække yderligere pres på holdene umiddelbart over dem. Carrick advarer dog om, at der er en mulighed for, at de ikke spiller Champions League næste sæson.

- Vi kan ikke sige, det er utænkeligt, at vi ikke spiller Champions League næste sæson. Den mulighed er der. Vi bliver nødt til gøre os fortjent til at spille der.

Carrick og United spiller i morgen mod Watford. Kampen sparkes i gang klokken 16.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her