- I starten føltes det som endnu en af de der kampe.

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- I starten føltes det som endnu en af de der kampe.

11 februar, 2017 - 18:20
Juan Mata scorede Manchester Uniteds første mål i dagens 2-0 sejr over Watford på Old Trafford.

Juan Mata scorer imod Leicester i februar 2017 ©Getty

Manchester United vandt i dag 2-0 i en kamp, der startede som så mange andre. Den ene chance efter den anden blev pillet af Watfords målmand Heurelho Gomes.

Juan Mata fik dog hul på bylden med et mål, hvor han selv tog del i det flotte opspil.

- Når du spiller god fodbold, og får de tre point, så er det fremskridt, men vi skal fortsætte. Det var en overbevisende præstation, og vi er meget glade, udtaler Mata til BBC efter kampen.

- I starten føltes det som endnu en af de der kampe igen. Deres målmand reddede alle vores chancer, men så kom målet, hvorefter det blev mere komfortabelt for os. Vi bevæger os i den rigtige retning.

United ligger derfor nu på 5. pladsen i Premier League - en plads de dog kan tabe igen, hvis Liverpool vinder over Tottenham i kampen, der starter kl 18.30.

- Det er meget, meget svært. Vi skal først og fremmest i top fire. Vi har vundet kampe, men ikke rykket op i tabellen. Vi vil højere op. Vi ved aldrig, hvor vi vil ende.

En flot præstation af José Mourinhos tropper, der netop nu går en travl periode i møde, hvor næste kamp spilles mod Saint-Étienne på Old Trafford i Europa League.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her