Herrera: Vi er ikke langt fra vores topform

Uniteds spanske midtbanespiller Ander Herrera roser sine medspillere og føler, at truppen nærmer sig sit højste niveau.

Ander Herrera kom på banen i sejren over Arsenal, da kampen efter Paul Pogbas udvisning skulle sikres, og hans rolle i denne sæson har også mest været fra bænken. Derfra har han lagt mærke til sine holdkammeraters gode spil på det seneste.

– Vi nærmer os vores bedste niveau. Vi er nummer to i tabellen og jagter førstepladsen, siger han til klubbens egen hjemmeside.

– Det var et fantastisk resultat mod Arsenal med nogle gode præstationer. David de Gea var fantastisk, og vi var skarpe i første halvleg med to chancer i de første 15 minutter, der førte til to mål. Arsenal har meget kvalitet og spillede sig selvfølgelig frem til chancer, men David var der ved de to eller tre store chancer, de havde, siger han.

Det var dog ikke kun landsmanden mellem stængerne, som Ander Herrera havde lagt mærke til, og især de offensive kræfter får ros med på vejen.

– Jesse Lingard er varm lige nu, og det er Paul Pogba også. Det er ærgerligt, at han fik det røde kort. Romelu Lukaku scorede ikke men hjalp os meget. Midterforsvaret – Victor Lindelöf er i fantastisk form lige nu, så vi er selvfølgelig optimistiske, siger den 28-årige spanier.

Meget fokus vil i den kommende uge være på søndagens derby og topopgør mod Manchester City, men så langt frem tænker Herrera ikke endnu. Først skal midtugekampen vindes.

– Jeg tænker ikke på søndag. Nu handler det om CSKA Moksva. Vi er ikke kvalificeret endnu, så vi tænker ikke på City endnu.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

United henter fransk stortalent

Næste artikel

Neville: City har givet United en smule håb

ANNONCE