Herrera usikker på United-fremtid

Ander Herreras kontrakt udløber i 2019, men han ved ikke, om han fortsætter i United derefter.

Efter en forrygende første sæson under José Mourinho har der været langt mellem snapsene for Ander Herrera i år. 

Blot to optræderne fra start er det blevet til for spanieren i 2018, der i sidste sæson blev kåret til årets spiller i United. Nu indrømmer 28-årige Herrera, at han ikke ved, om han fortsætter på Old Trafford efter sommeren 2019, hvor hans kontrakt udløber. 

– Jeg kommer til at færdiggøre det år, jeg har tilbage, men jeg ved ikke, om jeg vil forlænge (kontrakten, red.). Vi har indledt forhandlinger, men intet er besluttet endnu, siger Herrera til Mundo Deportivo ifølge Espn. 

Tidligere i april sagde Herrera ellers, at han ønsker at blive i United så længe som muligt. Selvom hans fremtid er usikker, er Herrera stolt af at spille i den nordengelske storklub. 

– Jeg er priviligeret, for jeg har dedikeret mig til det, jeg drømte om i en ung alder. Jeg nyder at komme til omklædningsrummet hver dag, træne, se stadioner fyldt med mennesker og få taget billeder med fans, der venter på os på Carrington, lyder det fra Herrera. 

United udløste i efteråret en klausul i Herreras kontrakt, der forlængede den med yderligere et år. Louis van Gaal hentede midtbanespilleren til Old Trafford i sommeren 2014. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Stadionudvidelse: United kan blive tvunget fra Old Trafford

Næste artikel

Blind: Jeg har et fint forhold til Mourinho

ANNONCE