Herrera skuffet over brændte chancer

Ander Herrera er – ikke overraskende – slemt skuffet over endnu et dumt pointtab på Old Trafford.

United fortsætter med at smide point hjemme på Old Trafford. Hjemmekampe, der bør og skal vindes, hvis man vil være engelsk mester, bliver ikke vundet for tiden, og søndag lykkedes det for West Ham at få det ene point med hjem fra Old Trafford i en ellers underholdende 1-1 kamp.

Ander Herrera er efter kampen frustreret over, at United endnu en gang forlader hjemmebanen uden en sejr. Det fortæller han til BBC Sport.

– Endnu en kamp i samme rille. Vi kontroller kampen fuldstændig fra start. De scorer et meget heldigt mål, og så kontrollerer vi og skaber chancer.

– Deres målmand er banens bedste igen. Det samme skete mod Stoke, Burnley og Arsenal. Vi ved snart ikke, hvad vi mere skal gøre for at vinde en kamp.

– Fodbold handler om at score mål og gøre tingene færdige, og det gør vi ikke i øjeblikket, lyder det fra en frustreret Herrera, der spillede hele kampen for United.

Med søndagens uafgjorte resultat står United noteret for 20 point i de første 13 kampe i Premier League. Ikke siden sæsonen 89/90, har United skrabet så lidt point sammen i den engelske liga. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Startopstillingen mod West Ham

Næste artikel

Rui Faria om Mourinho-udvisning: En del af spillet

ANNONCE