Herrera: Selvkritik gør mig endnu bedre

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Herrera: Selvkritik gør mig endnu bedre

19 april, 2017 - 04:46
Ander Herrera taler både om selvkritik og José Mourinho i et nyt interview med Inside United.

Ander Herrera scorer imod Liverpool ©Getty

Han har været én af holdets bedste spillere i denne sæson, hvor han har udviklet sig til lidt af en nøglespiller på midtbanen. Ander Herrera er tilfreds med udviklingen af sit eget spil, men han understreger, at han langt fra er færdig. 

- Jeg er selvfølgelig glad for, hvordan det er gået, men folk husker altid kun slutstillingerne, og derfor er vi på et afgørende tidspunkt af sæsonen netop nu. Ingen vil huske mine personlige præstationer efter sæsonen, hvis jeg pludselig spiller dårligt nu. Jeg er glad, men jeg er langt fra færdig. siger Herrera til Inside United. 

Ander Herrera skjuler bestemt ikke, at han har meget store forventninger til sig selv, når han løber på banen. Han føler, at det er helt naturligt, at han bliver ved med at hæve barren for simpelthen at forblive i konstant udvikling.

- Jeg forventer meget af mig selv, for jeg føler, at jeg kan blive endnu bedre. Holdet har brug for mig, når jeg er på banen, og jeg ønsker altid at give alt for holdet og manageren. 

- Jeg ser de næste uger som de vigtigste i min karriere. Selvom folk roser mig og siger, at jeg gør det godt, så lytter jeg ikke endnu. Jeg ønsker at spille Champions League i næste sæson og derfor har jeg fuld fokus på sæsonens sidste kampe.

I de foregående sæsoner har Herrera været mere marginalspiller end stamspiller. Efter Mourinhos ankomst har dette dog ændret sig drastisk, og Herrera er lykkelig for den tillid, Mourinho har vist ham. 

- Jeg er dybt taknemmelig for manageren. Han har brugt mine kvaliteter på en helt ny måde, og det har helt sikkert gjort mig bedre. Han gav mig stor tillid fra dag ét, og det har selvfølgelig gjort, at jeg er blevet mere selvtillidsfuld på banen. 

- Selvom det går fint netop nu, så skal vi også huske at fodbold er en underlig størrelse. Vi har fantastiske spillere i truppen, og der vil komme store spillere fra andre klubber hvert år, og derfor er der ikke tid til at hvile. 

- Jeg ønsker at præstere for holdet i hver eneste kamp og gøre præcis det, som manageren forventer af mig. 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje