Herrera fokuserer ikke på ny kontrakt

Ander Herrera udtaler til Goal.com, at han i øjeblikket ikke fokuserer på, om han bliver tilbudt en ny kontrakt i klubben. Præstationerne på banen er det vigtigste, fortæller han.

Herrera er en af de spillere, som har præsteret flot for Manchester United, efter tilkomsten af Ole Gunnar Solskjær. Om spanieren skal fortsætte med at spille for “de røde djævle” efter sommerferien, er dog fortsat uvist, idet hans nuværende kontrakt udløber om mindre end et halvt år. 

Ifølge hovedpersonen selv, er en kontraktforlængelse dog ikke det vigtigste i øjeblikket. Dette fortalte Herrera efter fredagens sejr over Arsenal:

– Jeg kommer ikke til at tale om min kontrakt. Der sker vigtigere ting i øjeblikket end min kontrakt, så jeg prøver bare at præstere. 

– Min prioritet er at slå Burnley, Leicester og så videre. Hvis jeg fortjener en ny kontrakt, så vil den komme. Jeg er ikke en egoistisk fyr. Jeg ønsker, at holdet fortsætter med at vinde kampe, og jeg går ikke og bliver skør over min kontrakt. 

Næste gang Herrera og resten af United-holdet har chancen for at udbygge sejrsstimen er på tirsdag, når Burnley gæster Old Trafford. 

Læs også: Bilbao interesseret i at hente Herrera tilbage

Forrige artikel

Skadesopdatering: Chris Smalling træner med igen

Næste artikel

Dyche anerkender Solskjærs arbejde

ANNONCE