Herrera: Fodbold er ikke førsteprioritet i Manchester United

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Herrera: Fodbold er ikke førsteprioritet i Manchester United

08 november, 2019 - 20:23
Ander Herrera, der i sommers forlod Manchester United efter fem års samarbejde, sætter spørgsmåltegn ved Uniteds sportslige prioriteter idet han mener, at fodbolden ikke er førsteprioritet i den engelske storklub.

Spanske Ander Herrera forlod i sommers Manchester United efter fem år på Old Trafford. Grundet uenigheder med klubben fik han ikke fornyet sin kontrakt, og den 30-årige spanier skiftede derfor til franske Paris Saint-Germain på en fri transfer.

Da Manchester United var bedst i sidste sæson, var det med Ander Herrera på holdkortet, der i sin tid på 'Drømmenes Teater' var en sand fanfavorit. 

- Jeg var utrolig glad for at spille for den fantastiske klub (Manchester United, red.). Jeg er meget taknemmelig for den støtte, fansene gav mig, udtaler Ander Herrera ifølge engelske Metro. 

- Jeg var lykkelig i Manchester, men følte til tider, at klubben ikke prioriterede fodbolden som det vigtigste.

- Jeg er ikke ude på at sammenligne, men her i klubben, føler jeg, at fodbolden får lov at ånde. Og det kan jeg godt lide, slutter spanieren af med at sige. 

Ander Herrera er siden sin ankomst til den franske hovedstadsklub noteret for 10 kampe i alle turneringer, hvoraf seks af dem har været i den franske Ligue 1. 

Hans tidligere arbejdsgiver Manchester United skal i deres næste møde op imod formstærke Brighton, som søndag eftermiddag gæster Old Trafford. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk