Herrera: Dette må ikke ske igen

Ander Herrera mente efter dagens kamp, at attitude og lyst var under al kritik og at det ikke må ske igen.

Ander Herrera har i sin tif for Manchester United netop været kendetegnet for passion og vilje, men spanieren mente i dag, at det var mangel på samme, der kostede i dagens opgør.

– Vi spillede dårligt i de første 30-35 minutter. De var mere passionerede og aggressive end os, og det kan vi ikke acceptere.

– Tillykke til dem, de fortjente det, men vi er nødt til at analysere, hvad der var årsagen til dagens nederlag. Vi tabte nærmest samtlige dueller og havde alt for mange boldtab, og det kan bare ikke ske i Premier League.

Herrera opfordrede også sine medspillere efter kampen til at se indad, og finde ud af hvordan de fejlede i dagens kamp.

– Alle bliver nødt til hverisær at analysere hvad der skete i første halvleg i dag. Når man spiller mod et hold, man normalt er bedre end, er man nødt til at være lige så aggressive og passioneret som dem. Det gjorde vi ikke, og det må ikke ske igen.

United spillere skiftede Mata og Martial ud i pausen til fordel for Rashford og Mkhitaryan, og fik da også pyntet en del på spillet og resultatet i anden halvleg.

– I anden halvleg var vi ok. Vi forsøgte at flytte bolden hurtigere, og det var også ok, men ikke nok til at få point ud af kampen.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Mourinho: United fortjente at tabe

Næste artikel

- Største øjeblik i min karriere

ANNONCE