Hasenhüttl roser United-es

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Hasenhüttl roser United-es

29 november, 2020 - 18:41
Southamptons cheftræner, Ralph Hasenhüttl, udpeger Edinson Cavani indflydelse som den helt store forskel i 3-2-nederlaget til United.

Ralph Hasenhüttl ©Getty

Southampton havde i første halvleg mod Manchester United det perfekte udgangspunkt med en tomålsføring, men et sent comeback ændrede kampbilledet, hvor United kunne rejse hjem med tre point i bagagen.

Cheftræner Ralph Hasenhüttl var efter søndagens sene drama ikke bleg for at rose Edinson Cavani som forskellen på en dag, hvor 'The Saints' kan være bekendt med præstationen.

- De spillede på [Edinson] Cavani, og han er meget svær at forsvare sig mod. Han [Cavani] gjorde forskellen i anden halvleg. Han er god i boksen, og det ved vi. Vi havde ikke nok succes med at spille ud nedefra og holde på bolden. Vi gjorde det ellers godt i lang tid. Vi kunne ikke holde presset højt på dem. Vi prøvede alt og spillede en fantastisk kamp, udtaler Hasenhüttl.

Nederlaget i dag bryder Southamptons flotte stime på syv ubesejrede opgør i streg. Trods United-comebacket er den østrigske manager overordnet tilfreds med sit eget mandskab.

- Med 2-2 er det okay for os, men så lukkede vi det tredje mål ind. Vi spillede så godt som vi kan i dag. Vi gør alt det, der er muligt mod sådanne klubber, men vi så et fantastisk hold (Manchester United) . 

- Det er lidt frustrerende, men når du kigger dybere, ser du, hvor mange ting vi gjorde rigtigt i dag, så vi er ikke skuffede, afslutter Hasenhüttl.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.