Guardiola: United har kvalitetsspillere

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Guardiola: United har kvalitetsspillere

06 december, 2019 - 16:49
Selvom der på papiret er forskel i kvalitet, så har City-manageren respekt for United.

Pep Guardiola ©Getty

Klokken 18:30 lørdag aften sparkes Manchester-derbyet mellem United og City i gang. City har i et par år haft overhånden i byen senest med to mesterskaber på stribe, mens United er i problemer. Pep Guardiola mener dog stadig, at United er et hold, de skal passe på.

- Når kampen starter, så er det spillerne, der bestemmer, hvem der vinder. De har rigtig gode spillere, og vi skal gøre det godt for at slå dem. I dag lægger vi en plan for, hvordan vi kan slå dem, siger den spanske manager på pressemødet forud for kampen.

Den tidligere Barcelona-manager ville ikke svare på, om det er den største kamp for City i løbet af sæsonen, da han mener, det er et spørgsmål for fansene. Han ville dog gerne sætte et par ord på Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg ved ikke, hvordan han arbejder, fordi jeg er ikke tilstede ved træningen, men jeg synes, at han er en faktisk person, siger Guardiola.

Sergio Aguero er ude af opgøret, men Manchester City har Gabriel Jesus klar, der forleden scorede to flotte mål mod Burnley.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.