Guardiola: Jeg blev tilbudt Pogba i januar

Manchester Citys manager Pep Guardiola har smidt en regulær bombe forude for rivalopgøret lørdag.

Paul Pogba blev tilbudt til Manchester City for lidt over to måneder siden. Sådan lyder den sensationelle udmelding fra Pep Guardiola på spanierens pressemøde fredag. 

– For to måneder siden tilbød han (Paul Pogbas agent Mino Raiola, red.) at Mkhitarayan og Pogba kunne komme og spille for os, sagde City-manageren. 

– Hvorfor han tilbød os det? Fordi han var interesseret i at Mkhitarayan og Pogba kom og spillede for os. 

Pep Guardiolas udmelding kommer i kølvandet på at Mino Raiola overfor et hollandsk medie omtalte den tidligere FC Barcelona- og Bayern München som en “kujon” og en “hund”. 

“Pogba er for dyr” 

Men udtalelsen vil helt sikkert også sætte ekstra fut i rygterne om, at Paul Pogba er utilfreds med tilværelsen på Old Trafford. Manchester Uniteds 25-årige midtbanespiller er kun startet inde i tre af de seneste otte kampe, og han var bænket fra start i begge Champions League-kampene mod Sevilla. 

Og den eneste grund til han i dag ikke spiller i den lyseblå del af Manchester, hvis man skal tro Guardiolas ord, er at franskmanden er for dyr. 

– Jeg sagde nej. Vi har ikke nok penge til at købe Paul Pogba, lød det fra ham. 

Pep Guardiola har i alt hentet spillere for 448 millioner pund, siden han kom til Manchester City for 21 måneder siden. Det svarer til cirka 3,8 milliarder danske kroner. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Mourinho: Ville normalt have været med i titelkampen

Næste artikel

Optakt: United skal spolere Citys mesterskabsfest

ANNONCE