The Guardian: Engelske klubber vil gennemføre sæsonen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

The Guardian: Engelske klubber vil gennemføre sæsonen

19 marts, 2020 - 11:16
Premier League holder telefonmøde torsdag klokken 11.30 dansk tid. Ifølge den engelske avis The Guardian presser klubberne på for at gennemføre sæsonen.

Premier League trofæet i Manchester Uniteds farver ©Getty

Får Liverpool mesterskabet? Hvem rykker ned? Og hvad med Champions League-pladserne? 

Det er nogle af de svære spørgsmål, der venter folkene bag Premier League, hvis ikke sæsonen kan spilles færdig på grund af corona-epedemien. Derfor "mødes" repræsentanter fra alle 20 klubber torsdag middag for at finde en løsning, og ifølge The Guardian er der bred enighed om én ting: The show must go on.

Ovenpå UEFAs beslutning om at udskyde EM til 2021 er der opstået potentielt manøvrerum til Premier League; ideelt set håber de engelske klubber, at sæsonen kan være færdigsspillet seneste den 30. juni, skriver The Guardian. 

Chokbølgerne fra suspenderingen af alle engelske fodboldkampe frem til starten af april gjorde, at der opstod en følelse af, at sæsonen ultimativt ville blive blæst af. Men nu hersker der en tro på, at sæsonen godt kan gennemføres - i hvert fald hvis man skal tro The Guardians kilder i klubberne. 

OldTrafford.dk følger op med nyheder, så snart der kommer en officiel melding fra Premier League eller de engelske klubber. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.