Greenwood: Rashford er en inspiration

Mason Greenwood ser meget op til Marcus Rashford, der ligesom ham kom op på Uniteds førstehold igennem ungdomsrækkerne.

17-årige Mason Greenwood har imponeret alt og alle med sine præstationer i ungdomsrækkerne, og har derfor også fået et par førsteholdsoptrædener på cv’et. Det var noget, der også var tilfældet for Marcus Rashford for et par år tilbage, og Rashford er også en, der har inspireret unge Greenwood.

– Han (Rashford, red.) er en inspiration for hele akademiet. Det er fedt at se, at der er nogen, der kan komme til tops, og vi ønsker alle at komme på den samme rejse, som han har været på, siger Mason Greenwood.

Mason Greenwoods forår har i perioder været spoleret af mindre skader, hvilket blandt andet også holdt ham ude af Huddersfield-kampen, men han mener selv, at det har været en meget fornøjelig sæson.

– Det har været en fornøjelig sæson. Jeg har fået meget hjælp fra trænerne og holdkammeraterne, og jeg ville ikke være her, hvis ikke, det var for dem.

– Jeg arbejder hårdt på mine afslutninger efter træningerne. Jeg prøver at score i alle træningskampene, hvilket hjælper mig, så jeg kan forsøge også at gøre det i kampene. Forhåbentlig får jeg flere chancer på førsteholdet for at vise, hvad jeg kan. Indtil da vil jeg bare arbejde hårdt, siger den unge angriber.

Førsteholdstræner Ole Gunnar Solskjær har givet udtryk for, at han gerne vil have Mason Greenwood i spil i sæsonens sidste kamp mod Cardiff. Den kamp spilles søndag klokken 16 på Old Trafford.

 

Forrige artikel

Overblik: De løb med priserne til årets Award Show

Næste artikel

Sky Sports: United tæt på Daniel James

ANNONCE