Greenwood og Williams med nye trøjenumre

Mason Greenwood og Brandon Williams får begge nye trøjenumre fra den kommende sæson. Det bekræfter klubben på dens hjemmeside.

Mason Greenwood brød i den forgangne sæson igennem på førsteholdet, hvor den 18-årige englænder scorede hele 17 mål. En bedrift, som den unge angriber nu belønnes for. United har nemlig valgt at give englænderen trøjenummer 11, som så bekendt blev båret af legenden Ryan Giggs i hans aktive dage.

Trøjenummeret er siden Giggs’ karrierestop blevet båret af Adnan Januzaj og senest Anthony Martial, der skiftede tilbage til trøjenummer 9 efter afgangen af Romelu Lukaku forud for sidste sæson.

Også Brandon Williams får fra den kommende sæson et nyt nummer på ryggen. Den 20-årige back skifter trøjenummer 53 ud med trøjenummer 33, der fremover kommer til at pryde ryggen af den unge englænder, der ligesom Greenwood også fik sit gennembrud på førsteholdet i den for nyligt overståede sæson.

Trøjenummeret blev senest båret af forsvareren Paddy McNair, der forlod klubben til fordel for Sunderland tilbage i 2016. 

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Levitt og James hjælper Wales til sejr

Næste artikel

United møder Reading eller Luton i Carabao Cup

ANNONCE