- Gør alt vi kan for at ende i top fire

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Gør alt vi kan for at ende i top fire

11 marts, 2019 - 13:02
Ashley Young reflekterer over gårsdagens nederlag, hvor han mener, United havde chancerne til at tage alle tre point. Heldigvis er der stadig kampe tilbage af sæsonen, pointerer han.

Ashley Young ©Getty

Manchester United måtte tage hjem uden point, da de i går tabte 2-0 til Arsenal. Dette til trods for, at man skabte et hav af chancer, særligt i første halvleg. 

Dermed har kampen om top fire-placeringerne på ny åbnet sig vidt op. Der er således kun tre point op til Tottenham på tredjepladsen, to op til Arsenal på fjerdepladsen og et enkelt ned til Chelsea på sjettepladsen.

Det bekymrer dog ikke Ashley Young. Adspurgt af MUTV, om top fire kunne blive afgjort på sidste spilledag, siger den vikarierende anfører:

- Ja, selvfølgelig, men jeg synes stadig, at der er mange point at spille for, så mange kampe tilbage. Spurgte du mig tilbage i oktober, hvor du fortalte mig, at vi ville kæmpe med om fjerdepladsen, så havde jeg taget det med tanke på, hvor vi var, siger Ashley Young.

- På et personligt plan, og for alle i omklædningsrummet, så synes jeg, at vores klubs størrelse betyder, at vi bør være bedre placeret i tabellen. Lige nu bør vi selvfølgelig tale om top fire, og vi gør alt, vi kan for at realisere det mål.

På en anden dag vinder vi med to mål

Young er dog heller ikke i tvivl om, at sejrene nok skal komme. Og gårsdagens kamp kunne lige så godt have endt anderledes, hvis United havde omsat de mange chancer til mål i første halvleg specielt.

LÆS OGSÅ: Young: Ikke et straffespark

- Når du tager til en klub som Arsenal og skaber så mange chancer, så burde du også kunne vinde kampen, siger venstre backen og fortsætter:

- Efter de scorede det første mål, skabte vi nok chancer til at kunne have vundet kampen. På en anden dag omsætter vi dem til mål og tager hjem og fejrer tre point. Men i dag var en skuffelse.

- Jeg mener vi ramte overliggeren, stolpen, og så lavede deres målmand et par gode redninger. På en anden dag går vi i omklædningsrummet og er foran med to eller tre mål, men det skulle bare ikke ske i dag, slutter han.

United får mulighed for genrejsning, når de lørdag aften rejser til Wolverhampton i FA Cuppen, hvor man med sejr kan spille sig i en semifinale på Wembley..