God anden halvleg sikrede sejr over Newcastle

Daniel James, Marcus Rashford og Bruno Fernandes kunne med deres scoringer sikre en 3-1-sejr over Newcastle United, som sendte dem op på andenpladsen igen.

Manchester United skulle søndag afte følge op på torsdagens Europa League-afklapsning af Real Sociedad, da Newcastle United kom på besøg. United havde spillet to uafgjorte kampe i træk, så en sejr mod rækkens nummer 17 var yderst nødvendig.

United kom også bedst fra start, da de efter en lidt sløv start kom foran 1-0. Marcus Rashford satte Newcastles højreback Emil Krafth, trak ind i banen til sit højreben og sparkede mod det korte hjørne, og Karl Darlow i Newcastle-buret kunne ikke holde bolden ude.

Kun fem minutter skulle der dog gå før Newcastle fik besvaret Uniteds føringsmål. Harry Maguires clearing efter et indlæg blev ikke fulgt op af United-spillerne, så derfor havde Allan Saint-Maximim frit skud imod United-målet og kunne gøre det til 1-1. Igen ufokuseret United-forsvarsspil.

Daniel James fik dog gjort skaden god igen 10 minutter efter pausen, da han modtog en bold helt alene i højre side af feltet, og satte den stensikkert ind til 2-1. Dermed er det tredje kamp i træk, han scorer, efter både at have garnet mod Real Sociedad og Southampton.

Efter 73 minutters spil fik Manchester United gjort det til 3-1, da Marcus Rashford blev nedlagt i feltet af Joe Willock og der blev korrekt dømt straffespark. Som altid var det Bruno Fernandes, der skulle sparke, og han satte den usvigeligt sikkert ind.

Med fem minutter tilbage i kampen følte Solskjær tilmed overskud nok til at smide Shola Shoretire ind til sin seniordebut for Manchester United. Mere relevant skete der dog ikke i kampen.

Kampen endte 3-1 til hjemmeholdet, og med aftenens sejr kom Manchester United op på en pointtotal på 49 point, som sender dem op på den andenplads, Leicester City havde lånt for en stund. Imens er Newcastle kommet endnu tættere på nedrykningsstregen, hvor man blot har tre point ned til Fulham på 18. pladsen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Startopstilling: Genvalg til James og mulige Premier League-debutanter på bænken

Karakterbogen: James kampens spiller i middelmådig holdpræstation