Giuseppe Rossi nyder gensynet med United

Den tidligere Manchester United spiller, Giuseppe Rossi, træner i disse uger med på Carrington som følge af, at han i øjeblikket står uden kontrakt. Han har i et længere interview med Manchester United reporteren, Simon Peach, åbnet op for sine tanker om at være tilbage i klubben.

Rossi blev hentet til United i 2004, hvor han blev en del af klubbens ungdomsakademi. Efterfølgende blev han en del af førsteholdstruppen, hvor han fik fem kampe med et mål til følge. Siden Rossis skifte fra United til Villareal i 2007 har italienerens karriere været præget af en lang række skader. Noget som også gik ud over hans seneste ophold i Serie A klubben, Genoa. 

Nu er Rossi tilbage i United, hvor han træner med resten af førsteholdstruppen for at komme tilbage i form – og forhåbentlig finde sig en ny klub.

– Dett viser bare, hvor stor en familie Manchester United er. De har altid taget sig af sine spillere, og da jeg hørte om denne mulighed, bragte det rigtig meget glæde hos mig, fortalte Rossi blandt andet i interviewet med Simon Peach.

– Jeg gør alt hvad jeg kan for at forbedre mig, men på samme tid vil jeg også gerne hjælpe holdet med at gøre de rigtige ting til træning. 

Derudover fortalte Rossi om sin respekt for Sir Alex Ferguson, som i øjeblikket er tilstedeværende ved en række af holdets træninger. 

– Jeg spiste morgenmad med ham på Carrington den anden dag. Vi snakkede og snakkede, og han kunne stadig huske transfersummen, jeg blev solgt for. Det er 11 år siden, og han har oplevet hundrede af transfersummer, men alligevel kan han huske den sum, jeg blev solgt til Villareal for. 

Rossi talte yderligere om sin kærlighed til spillet, og hvorfor han altid er fortsat med at køre på til trods for, at skaderne har taget hårdt på ham. Sidst, men ikke mindst, var der store roser til caretaker manager, Ole Gunnar Solskjær og den måde hvorpå, han har fået “the Manchester United way” tilbage. 

Der er stadig ikke nyt om, hvilken klub der bliver Rossis næste. Selv håber Rossi, at han om et år er at finde i en klub, som gør ham “glad”. 

Rossi blev tilbage i september 2018 anklaget for doping, da han afleverede en positiv dopingattest. Han er dog siden blevet renset for anklager og er fri til at spille fodbold igen. 

Forrige artikel

Mirror: United øjner Palace-back

Næste artikel

Noam Emeran bekræfter skifte til United

ANNONCE