Giggs står bag Mourinho: Men resultaterne skal forbedres

På trods af en historiske ringe start i Premier League, så mener Ryan Giggs ikke, at en Mourinho-fyring bør komme på tale.

United skuffede endnu engang fælt i lørdagens 0-0 kamp mod Crystal Palace. Man havde en fornemmelse af, at Mourinhos spillere kunne spille helt frem til juledag uden at score, og det har endnu en gang fået kritikken af Mourinho til at stå i kø. Ryan Giggs tror dog ikke, en fyrning løser noget.

– Jeg kan ikke se, hvordan det kan hjælpe noget at fyre træneren på det her tidspunkt. Alle ved, hvor god en manager han har været gennem årene, og vi har brug for noget stabilitet – men resultaterne skal blive bedre, siger den walisiske landstræner i et interview på SkySports.

United-legenden mener, at selvom det i øjeblikket er lidt stolpe ud for United, så er det er vigtigt at klø på, så holdene foran ikke løber for langt fra ‘De Røde Djævle’.

– Man kan kun koncentrere sig om sine egne kampe, tage nogle små skridt og begynde at vinde kampe, og det er noget, vi ikke rigtigt har gjort, men det er vi simpelthen nødt til.

– Når man spiller dårligt, har man brug for held, siger han.

United spiller i morgen aften mod schweiziske Young Boys, hvor et avancement i Champions League kan sikres.

 

 

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

Podcast: Palace, fanloyalitet og Young Boys

Næste artikel

Optakt: United - Young Boys

ANNONCE