Giggs: Jeg kunne ikke lide Petit, han havde langt hår

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Giggs: Jeg kunne ikke lide Petit, han havde langt hår

24 marts, 2019 - 10:54
Ryan Giggs havde det meget svært med nogle af Arsenal-spillerne, da rivaliseringen mellem de to klubber var størst i starten af 00'erne.

Ryan Giggs ©Getty

Rivaliseringen mellem Manchester United og Arsenal startede i slutningen af 1990'erne, hvor Arsené Wenger blev manager i London-klubben. Den udviklede sig sæson for sæson, og der var et par drabelige opgør mellem holdene.

For Ryan Giggs var hadet på det tidspunkt større end til ærkerivalen Liverpool, og han fortæller, at han ikke havde nogen interesse i at lære Arsenal-spillerne at kende.

- Jeg kunne ikke lide Vieria, fordi han spillede beskidt og slap afsted med mord. Jeg kunne ikke lide Petit, fordi han havde langt hår. Jeg kunne ikke lide Bergkamp. Jeg kunne ikke lide Pires, selvom han er det rareste menneske, når jeg møder ham.

- Jeg havde ikke lyst til at kigge på dem, jeg kendte dem ikke, og jeg havde ikke lyst til det. Jeg fortalte mig selv, at Eric Cantona var meget bedre end Bergkamp, selvom han også var god, siger United-legenden til Daily Star.

Giggs fortæller, at han egentlig ikke var så slem en person, men at det handlede om motivation, fordi United-spillerne godt vidste, at Arsenal var et klassemandskab, og at den rivalisering betød alt for holdet på det tidspunkt.

Fra sæsonerne 1997-1998 til 2003-2004 delte de to hold syv mesterskaber mellem sig. United tog sig af de fire.