Giggs: Jeg anbefalede van Gaal at købe Mbappe og Jesus

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Giggs: Jeg anbefalede van Gaal at købe Mbappe og Jesus

22 december, 2017 - 12:28
Køb Kylian Mbappe og Gabriel Jesus. Det var ifølge Ryan Giggs selv hans råd til Louis van Gaal, da de havde ansvaret for Manchester United. Det fortæller waliseren i et interview med The Times, hvor det også kommer frem, at han var utilfreds med salget af tre specifikke spillere.

Van Gaal og Giggs ©Getty

En del af Ryan Giggs opgave som assistenttræner for Louis van Gaal i United var at scoute spillere. Og ifølge Giggs selv anbefalede han købet af to spillere, der i dag er blevet markante på den internationale fodboldscene. 

- Jeg så Gabriel Jesus spille for tre år siden. Jeg fulgte Mbappe i et år. Det var en '"no-brainer". Køb dem, sagde jeg. Det havde nok været fem millioner pund eller sådan noget, bare få fingre i dem og så lej dem tilbage, siger Giggs til The Times. 

I dag slås Gabriel Jesus med Sergio Aguero om pladsen på toppen for Manchester City, mens Kylian Mbappe tryller for Paris Saint-Germain i den franske liga. 

Skulle aldrig have solgt United-trioen

Ryan Giggs, som er den Manchester United-spiller med flest kampe for klubben nogensinde, var også uenig med Louis van Gaal på andre punkter. 

Blandt andet følte han, at det var forkert at sælge Danny Welbeck, Jonny Evans og Rafael da Silva. De var alle "United" ind til benet, og de blev erstattet af nogle tvivlsomme køb som Angel di Maria og Radamel Falcao.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Køb trøjen her