Giggs: James er præcis, hvad United har brug for

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Giggs: James er præcis, hvad United har brug for

23 maj, 2020 - 12:19
Ryan Giggs lovpriser sin unge landsmand Daniel James, som han mener har den helt perfekte mentalitet og attitude til at få succes i Manchester United.

Daniel James ©Getty

Daniel James har haft en blandet første sæson i Manchester United, hvor waliseren startede som fyr og flammer, men hvor kvaliteten dalede henover sæsonen. Dog kan man næppe klandre James for mentaliteten, når han kom på banen - det mener hans landstræner, Ryan Giggs, i hvert fald:

- Dan(iel James, red.) er ikke bare en talentfuld spiller, han er også en god fyr. Han vil altid forbedre sig, og det har han virkelig gjort over de seneste 18 måneder. Hver gang, jeg så ham i Swansea, blev han bedre og bedre, og han havde en god start som United-spiller.

For Ryan Giggs handler det også mere om, hvilken type, Daniel James er. Udover at være en spændende fodboldspiller med et højt potentiale, mener Giggs også, at James tilbyder en mentalitet i truppen, som Solskjær vil sætte pris på.

- Han er præcis, hvad United har brug for, han er ikke bange for at udfordre, han får noget til at ske og han er vanvittigt hurtig, så han er en spiller, der får publikum op fra deres stole. Men for mig handler det mere om, hvor god en type han er for et omklædningsrum. Og jeg tror virkelig, at Ole har prioriteret at få den slags typer ind i truppen.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.