Giggs: James er en hård nød at knække

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Giggs: James er en hård nød at knække

14 februar, 2020 - 13:19
Daniel James har haft svært ved for alvor at leve op til de forventninger, som mange havde kantspilleren før sæsonen. Men waliseren høster nu opmuntring fra en tidligere United-legende, som også er træner for James på sit landshold.

Daniel James ©Getty

Forventningerne var store, da Daniel James forud for sæsonen trak i Manchester United-trøjen og begyndte livet som kantspiller for klubben. Det hele startede da også super med tre mål i de første fire ligarunder, men siden har den 22-årige venstrewing ikke fundet vej til nettet. 

Men selvom det ikke er blevet til flere basser fra waliseren, høster James nu store roser fra en mand, som tidligere har været igennem noget at det samme scenarie med at skulle træde ind på en af sportens største skuepladser. 

- Dan (Daniel James, red.) har gjort det fantastisk. Jeg har set ham en del, og han har gjort det godt. Han har fået masser af kampe, og jo flere kampe, du får, jo større erfaring får du også, lyder det fra Ryan Giggs, der med sine mere end 900 kampe for Manchester Uniteds førstehold må siges at kende til udfordringerne med tilværelsen på kanten af græsbanen. 

- Når du starter fint, så sætter du også barren højt og bliver dermed blotlagt for kritik, men den håndterer han også fint. Jeg har hele tiden sagt, at han er i den rette klub med den rette manager til at tage sig af ham. 

James, som kom til efter et par sæsoner for Swansea i landets næstbedste række, er ifølge Giggs stadig lidt af en usleben diamant, og James' legendariske forgangsmand og læremester fra det walisiske landshold ser sin landsmand gå en stor fremtid i møde.

- James er en hård nød at knække. Han er vant til en hårdhændet behandling i The Championship. Han er en af den slags spillere, som vil fortsætte sin udvikling i lang tid. Som kantspiller skal du score mål og skabe målchancer, det er en kantspillers job, og det vil Daniel også komme til at gøre, slutter Giggs.

Mens det ikke er blevet til yderligere scoringer, har James siden noteret sig for seks assists i ligaen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.