Giggs bekymret for Rashford

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Giggs bekymret for Rashford

07 februar, 2018 - 15:39
Ryan Giggs udtrykker bekymring over, at Marcus Rashford ikke får nok spilletid på sin foretrukne position som angriber.

Marcus Rashford mod Burton ©Getty

I sommer hentede United Romelu Lukaku, og flere fans og journalister troede, at det ville betyde mindre spilletid til Marcus Rashford. Sagen har dog været, at den unge englænder har fået spilletid i nærmest samtlige kampe denne sæson.

Spilletiden er dog mest blevet brugt på venstrekanten fremfor som den forreste angriber, som umiddelbart er Rashfords yndlingsposition. Det er noget, der bekymrer Ryan Giggs.

- Det store problem for Rashford er, at hans bedste position er som nummer 9. Det ser dog ikke ud til, at han kan få spilletid der på grund af Lukaku, siger Giggs til Sky Sports, der ikke mener, at Rashford er i stand til at score ligeså mange mål som belgieren.

Den nyudnævnte landstræner for Wales prøvede selv at skulle træde ind på et hold fuld af stjerner, da han i sin tid slog igennen for United. Han har et råd til, hvordan Rashford kan gøre det.

- I min tid var vi tre spillere til to pladser, så jeg vidste, at jeg skulle udnytte hvert et minut jeg fik for at vise, at en af de pladser skulle være min. Så der skal arbejdes hårdt.

Marcus Rashford har indtil videre spillet 14 Premier League-kampe denne sæson. Men kun fem af dem har han spillet fra start til slut.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 - Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19